Velkommen til Youty, en toppdestinasjon for skjønnhet og velvære i Norden og utenfor, hvor bærekraftig emballasje, produkter av høy kvalitet og overkommelige priser er i sentrum.

Møt Youty

Youty er en nordisk skjønnhet- og velværedestinasjon, som tilbyr over 25 000 ulike produkter. Vi er derfor temmelig sikre på at vi har noen beauty-treats for de aller fleste, inkludert deg. Det er nemlig viktig for oss at alle føler seg velkomne her. I Youty-klubben skal alle kunne være seg selv, og være stolte av det! Vi håper vi kan inspirere deg til å gå din egen vei, og at vi har utviklet en plattform hvor vi kan hjelpe deg med å både føle deg som og se ut som ditt beste jeg!

Skjønnhet fra innsiden ut

Youtys skjønnhetsfilosofi kommer fra et holistisk perspektiv. Vi tror på at verdier, oppførsel og utstråling reflekteres i hvordan vi ser ut. Når vi føler oss bra, ser vi også bra ut.

I våre nettbutikker finner du et stort utvalg av merker og produkter, fra kosttilskudd til sminke, hudpleie og parfyme. Og vårt sortiment vokser stadig med enda flere produkter som dekker alle dine skjønnhetsbehov. Fra innsiden ut. Vi har hundrevis at varemerker, fra premium brands til spennende nykommere. Her finner du produktene som gir deg en eksklusiv luksusfølelse, innovative K-beauty-produkter og kjente og kjære varemerker. Utforsk vårt sortiment fra Clarins, Dermalogica, MoroccanOil, Olaplex, Filorga, Sensai, Yves Saint Laurent, Lancôme, Estée Lauder og mange mange fler.

Vær full av deg selv, for det er oss.

Vårt hovedmål er å inspirere deg til å gå din egen vei og at du føler deg vakker mens du gjør det. Vi synes det er viktig å feire mangfold og tror at normene som omgir skjønnhetsindustrien trenger å bli utfordret. Når du besøker Youtys websider skal du føle deg styrket og full av energi. Men viktigst av alt – du skal føle at du hører til her.

Vi tror at både store og små initiativer betyr noe. Ved å stille spørsmål ved hvert skritt vi tar, fra valg av leverandører til forpakning og reisevirksomhet, ønsker vi å minske vårt miljøavtrykk.

Vi tenker stort. Og liten.

Vår organisasjons “No Air e-Commerce"-konsept har redusert vår transport med 300 lastebiler per år. I tillegg har vi kuttet fem tonn med plast og donert mer enn 1,5 millioner kroner til WWF og deres arbeid for et renere hav.